Thursday, 8 September 2011

my drawing

gmbr ni biase je..x de lha lawa sngt..
mse nk buat gmbr ni tgh boring sbb kene blajar..
pastu sambil2 lha..blajar,lukis,blajar,lukis 

Tuesday, 23 August 2011

my new hair

sori lha sbb gmbr ni senget mlas nk edit.
ok ni rmbut bru sye xpi mse pegi skola x buat mcm ni
nnt kang keene tangkp ngan cik gu plak..

Saturday, 13 August 2011

KELAS 1JASMINE YG KE-2 AND KE-3

ni yg kedua emmm bessttt
ni yg ketiga antara yg baru..

Monday, 8 August 2011

profile picture FB

ok this is my new picture..
klau nk thu lebih lgi tgk lah FB  aq.
(muhd arif imani)

Friday, 5 August 2011

harry poter

antara watak2 utama dlm cite harry potter..
alha cite hary poter da abis ..
x best lha..emm

Friday, 29 July 2011

lepas lommpat tinggi..hmm

jgn geli sngt..
bgi sye x skit pon sbb da penah jdi mcm ni dulu..
tpi walaupon skit tpi lompat tinggi dpt nmbr 1.
alhamdullilah..

my back hair

ni gmbr dri blakang rmbut sye..
mse ni sje2 jerk nk tgk rmbut blakang.
hehehehe

x kan lupe kan

Wednesday, 27 July 2011

pistol

gmbr ni btol btol tau..
amik gne henpon jerk
x de edit..hmm

Thursday, 21 July 2011

antara cara nk pikat pompuan..

1)Perhatian
-wanita paling suka mendapat perhatian.

2)Ucapkan sesuatu yang membahagiakan
-contohnya; ucapan "awak ni cute la". Ada lain2 lagi,lu pk la sndri ekk.

3)Beri kejutan
-kejutan disini bermaksud si jejaka buat suprise kepada si gadis. 
Contohnya;beri hadiah.dll

4)Menghulur bantuan
-dikala seseorang wanita tu dalam kesusahan hulurkan bantuan. dengan ini 
dapat menarik hatinya terhadap si jejaka.

5)Pujuk & belai
-wanita ni paling suka bila dipujuk. kalau seseorang wanita tu merajuk ke 
ape ke,jangan segan untuk memujuk.

6)Puji-pujian
-kaum hawa ni,kalau lelaki puji gerenti cayaq. so, banyak2 la beri pujian
terhadap si gadis yang anda suka.

7)Peka & memahami
-kalau anda mahu mencuri hati si gadis impian anda. anda perlu peka dan 
memahami setiap riaksi si gadis tersebut.

8)Panggilan manja
-seperti anda semua ketahui,perempuan suka sangat dimanjai.

9)Prihatin tentang tarikh penting
-si jejaka yang nak curi hari si gadis perlu sesangat prihatin ngan tarikh
penting.contohnya; hari lahir si gadis,tarikh korang declare couple.

10)Hiasan
-hiasan yang dimaksudkan disini adalah "bunga". si lelaki perlu arif tentang
bunga agar dapat mencuri hati si gadis. (bunga apa yang disukai si gadis)

Sekian....

slamat ber puasa

selamat berpuasa..
ingat mesti puase 30 hari cukop
bleh bke puase rmai2 dgn family sme

kecik2

ni gmbr aq mse kecik2..
ok kn..
x lha burok sngt..

Tuesday, 19 July 2011

1 jasmine 2011

ni video mse kt klas 1 jasmine..
sye pon ade gak..
sbb sye pon bdk 1 jasmine jgak..
ygk lha video ni

fixie


fixie basikal idaman ku..
nk beli tpi harge die mahal sngt
mcm mne nk dpt kn basikal ni hah??

BLOGGER

blogger..emm sye ske kn blog sbb 1 dunia bleh bce
kite punye blog
blog jgak ade bnyk widget yg menarik skali